8.3.11

Kino peab ju ka saama

.. selle sõna kõige otsesemas mõttes ;)
Käisin eile õhtul siis Palo Alto kohalikus cinemas :) Vaatasin "The Adjustment Bureau"-d (eesti keeles "Saatuse büroo". Haha. No eestikeelsed nimetused on ikka tõesti kohmakad). Kas keegi on ka juba käinud vaatamas? Vaatasin, et oli worldwide premiere, ehk Eestis esilinastus samuti 4.märtsil.

Igaljuhul filmist: suutsin mitu korda filmi jooksul ümber mõelda, kas see meeldib mulle või mitte. Ausalt öeldes algus tundus suurem klišee. Mingid tundmatud, CIA-st või muust salaagentuurist kahtlased tüübid, kujundavad ümber su elu ning sul on ainult kaks võimalust - kas valida oma elu armastust või elu võimalused. Vahepeal läks film aga päris põnevaks. Tekkisid küsimused, kas ning kuidas. Mis ongi ju filmi juhul põhiline, eks? Ja lõpp - noh, osaliselt etteaimatav. Mis ju ei olegi tegelt nii tore tõsiselt hea filmi puhul. Nii et hindan keskmiseks. Matt Damonit oli muidugi tore näha pärast Bourne'i ultimaatume veidi teises osas ning Emily Blunti osatäitja oli tantsija, mis oli mulle muidugi väga meelepärane :) Kui küsite, kas soovitan või mitte, siis ütlen - et ajaviiteks niisama ju võib. Aga ega te midagi ka ei kaota, kui ei lähe.

USA kinost aga seda, et jõle vahva süsteem neil siin. Ostad väljast pileti, lähed sisse ning seal sul a la 15 saali, mille seast saad valida, kuhu minna :D Pileti küll ostsid jah, kindlale seansile, kuid reaalselt saab seansse vahetada ning heal juhul ka mitu filmi järjest vaadata, sest uste peal keegi ei kontrolli piletit, istekohti pole ning iga saaliukse juures jookseb ka ekraan filmi nime ning algusajaga. Muudkui käi ringi ja vaata :) Kahjuks ma ise ei jaksanud eile rohkem kui selle Adjustment Bureau ära vaadata, aga olen kindel, et satun selle kahe kuu jooksul siin veel kinodesse! Seega oli see alles vol. 1. Stay tuned - more to come!

P.S. Telefonisaagast nii palju, et uut telefoni veel siiski ei ostnud/saanud. Tuli välja, et AT&T pakub ka one-time monthly plani SIM-kaardiga. Seega ostsin uue SIM-i, pistsin oma praegusesse (lojaalsesse) telefoni ning töötab! Kes tahab SMS-da, siis number on: + 1 415 359 3381! :)

No comments:

Post a Comment